Erhvervsrengøring for mange forskellige typer virksomheder

Få udført en grundig rengøring af dine erhvervslokaler

Det er vigtigt for både virksomhedens fremtoning og medarbejdernes sundhed, at kontormiljøer, butikker, industrivirksomheder og andre former for erhvervsvirksomheder får foretaget en grundig og regelmæssig rengøring. Hos Mkclean ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for erhvervsrengøring, som vi udfører for en række forskellige typer virksomheder.

Vi holder selv til i Esbjerg, hvorfor vi har særligt mange opgaver for vores kunder i dette område samt i andre omkringliggende byer som Ribe og Varde, men vi kører også gerne ud til andre nærliggende områder, hvis det er her, vi skal hjælpe dig med en grundig og kvalitetsbevidst erhvervsrengøring.

Eksempler på hvad vores erhvervsrengøring kan dække over

Vores erhvervsrengøring kan dække over lige netop den løsning, som du har behov for. Vi tilbyder nemlig alt inden for rengøring, men typisk er det dog følgende services, som vores kunder efterspørger:

  • ​Kontorrengøring
  • ​Industrirengøring
  • ​Sommerhusrengøring
  • Hovedrengøring
  • ​Ugentlig rengøring
  • ​Daglig rengøring
  • ​Månedlig rengøring
  • ​Flytterengøring
  • Tæpperens.

Vi passer godt på miljøet, og alt vores rengøringsarbejde bliver derfor udført med miljøvenlige og EU-godkendte rengøringsmidler.

Vi sikrer dig en rengøringsløsning i den højeste kvalitet

Når du vælger at lade vores virksomhed varetage din erhvervsrengøring, så kan du altid være helt tryg ved, at du får en rengøringsløsning i højeste kvalitet, der lever op til din tilfredshed. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor har vi udelukkende dygtige og kompetente medarbejdere ansat, som besidder de rette kompetencer, der skal til for at løse opgaven.

Herudover foretager vi jævnligt en kvalitetssikring for at sikre os, at du får lige netop den erhvervsrengøring, som du har behov for, og som lever op til din tilfredshed.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på rengøring til erhverv

Vi står klar til at hjælpe dig med rengøringsarbejdet, uanset hvad tid på døgnet du har brug for vores hjælp, og vi er altid færdige til den aftalte tid. Kontakt os derfor gerne i dag for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den erhvervsrengøring, der lever op til dine ønsker og behov.

Rengøring med miljø i højsædet

Vores tilgang til arbejdet er miljøvenlig og alle vores produkter er EU-godkendte.

Kompetent og dygtigt personale

Medarbejderne hos Mkclean ApS er professionelle og dygtige til deres arbejde.

Kontroltjek af arbejdet

Vi laver jævnligt kontroltjek af arbejdet, så du får den bedste service.

Et pletfrit arbejde

"MK Clean har altid holdt deres aftaler og leveret et pletfrit arbejde. Vi har altid kunne regne med dem ligemeget hvor og hvornår vi har haft brug for hjælp."

- SK Transportservice

Vi er fuldt ud tilfredse

"Vi er utroligt glade for MK Clean og deres måde at arbejde på. De er søde og profesionelle, og de arbejder hurtigt og effektivt. Vi er fuldt ud tilfredse og anbefaler dem til alle, der mangler store eller små rengøringsopgaver."

- BELMAN A/S

Godt samarbejde og gode resultater

"Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med MKclean. MKclean gør et godt stykke arbejde, de er pålidelige og stabile."

- Sol og strand feriehus udlejning Bjerregård

send en besked for at høre mere

Udfyld vores kontaktformular

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser, eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 42 41 42 49

eller skriv en mail til kontakt@mkclean.dk

Mkclean ApS

Randersvej 26, 6700 Esbjerg

CVR: 43215523

Mkclean ApS gør rent for private og erhverv i Esbjerg, Varde, Ribe & omegn. Alle vores produkter er miljøvenlige og EU-godkendte.

© Mkclean ApS. Alle rettigheder forbeholdes.