Tæpperensning udføres med stor nænsomhed og grundighed

Grundig rensning af gulvtæpper

Væg-til-væg-tæpper er at finde i mange danske virksomheder – særligt i kontorlokalerne. De har mange praktiske funktioner, men det betyder samtidig også, at det er nødvendigt med en tæpperensning fra tid til anden.

Hvis din virksomheds gulve er belagt med væg-til-væg-tæpper, eller hvis du har tæpper, så tilbyder vi hos Mkclean ApS at foretage en grundig tæpperens, så du kan få rene tæpper igen. 

Dette kan enten være som en selvstændig service eller som en del af vores rengøringsarbejde.

Vi holder selv til i Esbjerg, hvorfor vi har særligt mange opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder i vores eget lokalområde samt i både Varde, Ribe og omegn.

Forlæng tæppernes levetid og bevar en pæn overflade

Med en grundig tæpperensning kan du blandt andet forlænge levetiden og bevare en pæn overflade på dine tæpper. Gulvtæpper er nemlig meget udsatte over for skidt og snavs, og det er derfor altid en rigtig god ide at få foretaget en rensning af ægte tæpper såvel som uægte tæpper.

​​

Derfor skal du vælge vores tæpperensning

Der er flere gode grunde til, at du med fordel kan vælge at investere i lige netop vores tæpperensning. Her ønsker vi især at fremhæve følgende:

  • ​Vi udfører vores arbejde i en utrolig høj kvalitet, og vi foretager en regelmæssigt kvalitetssikring for at sikre, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende
  • ​Vi sikrer, at vores medarbejdere har de rette kompetencer til opgaven
  • ​Vi benytter os af miljøvenlige og EU-godkendte produkter
  • ​Vi udfører vores arbejde, når det passer dig – altid til den aftalte tid.

Kontakt os og få beregnet en pris på rensning af tæppe

Hvis du har brug for professionel hjælp til rensning af gulvtæppe, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at få beregnet en pris på din opgave. Vores priser varierer alt afhængigt af dine ønsker og behov, og derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Rengøring med miljø i højsædet

Vores tilgang til arbejdet er miljøvenlig og alle vores produkter er EU-godkendte.

Kompetent og dygtigt personale

Medarbejderne hos Mkclean ApS er professionelle og dygtige til deres arbejde.

Kontroltjek af arbejdet

Vi laver jævnligt kontroltjek af arbejdet, så du får den bedste service.

Et pletfrit arbejde

"MK Clean har altid holdt deres aftaler og leveret et pletfrit arbejde. Vi har altid kunne regne med dem ligemeget hvor og hvornår vi har haft brug for hjælp."

- SK Transportservice

Vi er fuldt ud tilfredse

"Vi er utroligt glade for MK Clean og deres måde at arbejde på. De er søde og profesionelle, og de arbejder hurtigt og effektivt. Vi er fuldt ud tilfredse og anbefaler dem til alle, der mangler store eller små rengøringsopgaver."

- BELMAN A/S

Godt samarbejde og gode resultater

"Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med MKclean. MKclean gør et godt stykke arbejde, de er pålidelige og stabile."

- Sol og strand feriehus udlejning Bjerregård

send en besked for at høre mere

Udfyld vores kontaktformular

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser, eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 42 41 42 49

eller skriv en mail til kontakt@mkclean.dk

Mkclean ApS

Randersvej 26, 6700 Esbjerg

CVR: 43215523

Mkclean ApS gør rent for private og erhverv i Esbjerg, Varde, Ribe & omegn. Alle vores produkter er miljøvenlige og EU-godkendte.

© Mkclean ApS. Alle rettigheder forbeholdes.