Professionel og grundig hovedrengøring

Har du brug for hjælp til en grundig rengøring?

En hovedrengøring i virksomheden og i private hjem er nødvendig minimum et par gange om året for at sikre, at lokalerne og hjemmet er gjort grundigt rent, og at der er et sundt indeklima. Derudover kan en hovedrengøring også være nødvendig i flere andre tilfælde. Det kan for eksempel være i forbindelse med en flytning eller salg af et dødsbo.

Hos Mkclean ApS finder du et rengøringsfirma i Esbjerg, Varde, Ribe og omegn, der blandt andet tilbyder en grundig hovedrengøring.

5 fordele ved at vælge vores virksomhed

Når du vælger vores rengøringsselskab til dit rengøringsarbejde, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

  1. ​Vi udfører grundig rengøring i en høj kvalitet
  2. ​Vi har dygtige medarbejdere med de rette kompetencer
  3. ​Vi foretager en regelmæssig kvalitetssikring af vores rengøringsarbejde
  4. ​Vi udfører altid vores arbejde til den aftalte tid
  5. ​Vi benytter os af EU-godkendte og miljøvenlige rengøringsmidler

​Kombinér din hovedrengøring med en ugentlig eller månedlig rengøring

Vi tilbyder alt inden for rengøring, og du kan derfor med fordel vælge at få en samlet løsning hos os, der omfatter lige netop den rengøringshjælp, som du har behov for. Du kan for eksempel vælge at kombinere din hovedrengøring med en ugentlig eller en månedlig rengøring af din virksomhed eller dit hjem.

Du kan også blot lade os hjælpe dig i takt med, at behovet opstår. Det kan for eksempel være i forbindelse med, at du skal flytte, eller hvis du skal rydde og sælge et dødsbo. Vi står altid til rådighed, og det gælder hele døgnet rundt – også i akutte tilfælde.

Kontakt os og få beregnet en pris på den rette løsning for dig

Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit rengøringsarbejde eller for at indhente et uforpligtende tilbud på en hovedrengøring i et privat hjem, en virksomhed eller et helt tredje sted. Vi tilbyder alt lige fra privatrengøring til erhvervsrengøring, og vi gør det altid med fokus på en høj kvalitet.

Rengøring med miljø i højsædet

Vores tilgang til arbejdet er miljøvenlig og alle vores produkter er EU-godkendte.

Kompetent og dygtigt personale

Medarbejderne hos Mkclean ApS er professionelle og dygtige til deres arbejde.

Kontroltjek af arbejdet

Vi laver jævnligt kontroltjek af arbejdet, så du får den bedste service.

Et pletfrit arbejde

"MK Clean har altid holdt deres aftaler og leveret et pletfrit arbejde. Vi har altid kunne regne med dem ligemeget hvor og hvornår vi har haft brug for hjælp."

- SK Transportservice

Vi er fuldt ud tilfredse

"Vi er utroligt glade for MK Clean og deres måde at arbejde på. De er søde og profesionelle, og de arbejder hurtigt og effektivt. Vi er fuldt ud tilfredse og anbefaler dem til alle, der mangler store eller små rengøringsopgaver."

- BELMAN A/S

Godt samarbejde og gode resultater

"Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med MKclean. MKclean gør et godt stykke arbejde, de er pålidelige og stabile."

- Sol og strand feriehus udlejning Bjerregård

send en besked for at høre mere

Udfyld vores kontaktformular

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser, eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 42 41 42 49

eller skriv en mail til kontakt@mkclean.dk

Mkclean ApS

Randersvej 26, 6700 Esbjerg

CVR: 43215523

Mkclean ApS gør rent for private og erhverv i Esbjerg, Varde, Ribe & omegn. Alle vores produkter er miljøvenlige og EU-godkendte.

© Mkclean ApS. Alle rettigheder forbeholdes.